Så har vi endelig lanceret den nye version af OutfitOnline.dk, som i den grad også var kærkomment. Hjemmesiden virker nu super på alle de mobile enheder og der er samtidig lagt en fuldstændig ny motor ned i tøjmaskinen. Det betyder at vi nu kan holde jer 100% opdateret med hvilke tøjmærker der forhandles hos de online tøjbutikker derude.

Det er nemlig hvad formålet med OutfitOnline.dk er, at hjælpe jer derude med at finde præcis det tøj i leder efter. Har man en håndfuld favorit tøjmærker, kan man her på siden finde en oversigt over præcis hvem der forhandler disse tøjmærker - det er ret genialt! Leder man f.eks. efter Ralph Lauren-tøj, så er det bare ind på forsiden, søg, find og klik. Så er du på en hjemmeside der forhandler Ralph Lauren.

Ligeledes kan man også bruge informationen til at prismatche tøjbutikkerne mod hinanden. Så når du finder det tøj du vil have, kan du nemt finde en tøjbutik der også sælger gældende tøjmærke, og måske finder du præcis det tøj du har fundet, på tilbud til en lavere pris.


Vi tilføjer løbende flere og flere tøjbutikker og du er velkommen til at hjælpe. Hvis du kender en fed tøjbutik, eller måske endda ejer én, så er du meget velkommen til at tilføje den her.