Rabat må være noget at det bedste for en shopper, så findes der noget bedre end at få en rabatkode?! Det især fede ved rabatkoder er, at de oftest kan anvendes på alle tøjbutikkens produkter. Det er lidt noget andet end at bladre igennem "Udsalgs"-sektionen, hvor sidste års tøjkollektioner ligger og samler støv.

Der findes 100-vis af rabatsider der lister rabatkoder op og ned, men de virker sjældent og jagten på rabat bliver ofte mere frustrerende end sjov. Heldigvis kan man selv opstøve rabatter, hvis man bare sørger for at besøge sine favorit tøjbutikker ofte nok og måske endda tilmelde sig deres nyhedsbrev. Rabatkoder kan for tøjbutikkerne være en god forretning, da de kan skabe lidt ekstra hype og af den årsag, så vil der løbende komme nye rabatkoder på markedet. Så i stedet for at surfe rabatsider igennem for forældede rabatkoder, bør du tage skeen i egen hånd og selv opsøge dem. Det kan kræve lidt tålmodighed, men det kan jo hurtigt gå hen betale sig. Hvis man nu kan få 10% rabat på den Tiger of Sweden-jakke til 3.500kr, man har haft øjnene på længe, så er det alligevel 350kr sparet, ikke?

Vi surfer naturligvis en del rundt på de danske tøjbutikker, så vi har her lavet en lille liste over, hvor der dags dato er mulighed for at få en rabatkode.


Minimum.dk - 10% rabat ved tilmelding til nyhedsbrev
På Minimum.dk kan du få en 10% rabatkode, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Rabatkoden vil dog ikke gælde for iforvejen nedsatte varer.

Audace Copenhagen.dk - 10% rabat ved tilmelding til nyhedsbrev
Hos Audace Copenhagen får du lige nu en rabatkode på 10% hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Svanebutikken.dk - 50kr rabat ved tilmelding til nyhedsbrev
Hos Svanebutikken kan du få en rabatkode på 50kr hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Selected.dk - 50kr rabat ved første køb
Hvis du tilmelder dig "Selected Customer Club", kan du få 50kr rabat på dit første køb.

Tiffany.dk - 10% rabatkode ved tilmeldelse af nyhedsbrev
Når du tilmelder dig Tiffanys nyhedsbrev, modtager du en rabatkode der giver 10%, dog ikke på nedsatte varer.

UgleUnger.dk - rabatkode på 75kr på første ordre
Du kan få en rabatkode på 75kr ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, som du kan bruge på dit første køb. Du skal dog handle for minimum 495kr.

Designersandfriends.dk - rabatkode på 100kr på første ordre
Hvis du tilmelder dig Designers and Friends, kan du få en rabatkode på 100kr. Du kan enten tilmelde dig med din email eller din facebook-konto.

Vi håber du har glæde af nogle af disse rabatter, men også har set hvor nemt det kan være at finde disse rabatkoder. Lidt tålmodighed og en god surfer-sans, så kommer man langt!